Рецепти

Основні правила приготування макаронів

Закип’ятити воду, додати сіль і декілька крапель рослинної олії із розрахунку: на 1 л води – 100 г макаронних виробів. В киплячу воду поступово додати макаронні вироби. Варити на повільному вогні, час від часу помішуючи. Через 3-5 хвилин, а у випадку приготування макаронних виробів твердих сортів 7-9 хвилин, відцідити і промити у холодній воді. Споживати після приготування. Смачного!

Час приготування (хв)
Кількість калорій
ПРОСТА ЗАПІКАНКА З МАКАРОНІВ
ПРОСТА ЗАПІКАНКА З МАКАРОНІВ

Час приготування (хв)

35

Калорійність страви (кКал)

150
Гарнір макаронні “котлети”
Гарнір макаронні "котлети"

Час приготування (хв)

25

Калорійність страви (кКал)

210
Макарони<br> по-хлопськи
Макарони
по-хлопськи

Час приготування (хв)

85

Калорійність страви (кКал)

95
Зараз буде

Зателефонуйте нам, напишіть у месенджери чи заповніть форму