Паста під молочно-сирним соусом з броколі
Час приготування (хв)
25
Калорійність страви (кКал)
143
Інгрідієнти
- 0,5 кг броколі;
- 200 г макаронів;
- 1 склянка молока;
- 1 склянка вершків;
- 200 г сиру моцарела;
- мелений мускатний горіх;
- білий мелений перець;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Спосіб приготування: броколі помийте і наріжте на невеликі суцвіття, у велику кількість киплячої підсоленої води закиньте макарони і приблизно через 5-7 хвилин після закипання додайте броколі.
Для соусу: сир натріть на тертці, у маленькій каструльці з’єднайте молоко з вершками і доведіть до кипіння, додайте сир, потримайте соус на повільному вогні до 5 хвилин та додайте сіль і спеції. Потім перекладіть у сотейник пасту з броколі, додайте пару столових ложок соусу і, помішуючи, потримайте на вогні 3 хвилини, подавайте з молочно-сирним соусом