Паста під молочно-сирним соусом з броколі

Паста під молочно-сирним соусом з броколі

Час приготування (хв)

25

Калорійність страви (кКал)

143
Інгрідієнти
  • 0,5 кг броколі;
  • 200 г макаронів;
  • 1 склянка молока;
  • 1 склянка вершків;
  • 200 г сиру моцарела;
  • мелений мускатний горіх;
  • білий мелений перець;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Спосіб приготування: броколі помийте і наріжте на невеликі суцвіття, у велику кількість киплячої підсоленої води закиньте макарони і приблизно через 5-7 хвилин після закипання додайте броколі.

Для соусу: сир натріть на тертці, у маленькій каструльці з’єднайте молоко з вершками і доведіть до кипіння, додайте сир, потримайте соус на повільному вогні до 5 хвилин та додайте сіль і спеції. Потім перекладіть у сотейник пасту з броколі, додайте пару столових ложок соусу і, помішуючи, потримайте на вогні 3 хвилини, подавайте з молочно-сирним соусом

Зателефонуйте нам, напишіть у месенджери чи заповніть форму