Гарнір макаронні “котлети”

Гарнір макаронні “котлети”

Час приготування (хв)

25

Калорійність страви (кКал)

210
Інгрідієнти
  • 300 г макаронів;
  • 2 шт яйця;
  • 3 ст.л. сметани;
  • твердий сир за смаком;
  • сіль, перець, зелень за смаком.

Спосіб приготування:

Зваріть макарони, збийте яйця, додайте сіль, перець, порізану зелень і сметану та все перемішайте. До макаронів додайте яєчно-сметанну суміш та перемішайте. Сформуйте котлетки-гнізда та обсмажте з двох боків, можна додати тертий сир та завдяки йому буде краще триматися форма котлет, коли сир розплавиться.

Зателефонуйте нам, напишіть у месенджери чи заповніть форму