Пісне рагу з макаронів та грибів

Пісне рагу з макаронів та грибів

Час приготування (хв)

92

Калорійність страви (кКал)

180
Інгрідієнти
  • 200 г макаронів з твердих сортів пшениці;
  • 500 г печериць;
  • 1 банка консервованої кукурудзи;
  • 3 шт. цибулини;
  • 2 см імбиру;
  • олія для смаження;
  • сіль і свіжий мелений перець за смаком.

Спосіб приготування:

Макарони відваріть і промийте, цибулю поріжте півкільцями, гриби наріжте невеликими шматочками. Обсмажте гриби з цибулею на олії, додайте кукурудзу. Всі інгредієнти змішайте, додайте подрібнений імбир, тушкуйте на повільному вогні 10-15 хвилин.

Зателефонуйте нам, напишіть у месенджери чи заповніть форму