ПРОСТА ЗАПІКАНКА З МАКАРОНІВ
Час приготування (хв)
35
Калорійність страви (кКал)
150
Інгрідієнти
- 300 г Макарони (пенне, фарфале або рігатоні)
- 200 г Томати черрі або будь-які інші
- 150 г Сир
- 3 ст. л. Оливкова олія
- 1/2 ч. л. Зерна фенхеля
- 20 г Петрушка (або базилік)
- за смаком Сіль та перець
Спосіб приготування:
Крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Макарони відварить в підсоленій воді, але на 1 хвилину менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Відкиньте на друшляк і перекладіть назад в каструлю, додайте оливкову олію і добре перемішайте. Дайте макаронам трохи охолонути.
Крок 2
Помідори чері поріжте на 2 частини (звичайні помідори просто великими шматочками), додайте до макаронів разом із зеленню, зернами фенхеля і половиною тертого сиру. Перекладіть в ємність для запікання, посипте другою половиною тертого сиру і запечіть в духовці протягом 15- 20 хвилин.