Спагеті з куркою у вершковому соусі
Час приготування (хв)
35
Калорійність страви (кКал)
90
Інгрідієнти
- 200 г курячої грудки;
- 160 г спагеті;
- 10 г вершкового масла;
- 2 ч. л соняшникової рафінованої олії;
- 16 г солі;
- 1 ст. л білого сухого вина;
- 2 ч. л меду;
- 1 ст. л цукру;
- 1,5 ст. л соєвого соусу;
- 100 мл вершків 30-33%;
- 2 шт курячих яєць.
Спосіб приготування:
Курячу грудку наріжте смугами, заздалегідь відваріть спагеті. На середньому вогні розтопіть соняшникову олію та вершкове масло, обсмажте курку. Коли підсмажиться, додайте спеції і продовжуй смажити, у масу влийте вершки та розмішайте, додайте спагеті та перемішайте на вогні. Викладіть на тарілку і прикрасьте вареним яйцем.